Nytt hus och kanske en hundVi flyttade till ett hus hela familjen för inte så länge sedan. Det känns lite konstigt för att vi alltid har bott i samma gamla lägenhet sedan jag föddes. Jag har aldrig bott någon annan stans än lägenheten, så det kändes väldigt konstigt när mamma och pappa hade hittat ett hus och bestämde sig för att flytta. Det känns fortfarande ganska konstigt men det känns ganska bra ändå. Vi bor mycket större nu, nästan dubbelt så stort som lägenheten. Det kändes ganska trångt i lägenheten speciellt när man hade kompisar hemma. Så nu i huset har vi en hel våning för oss själva jag och min lillasyster, vilket är väldigt skönt. 

En annan grej som är bra med huset är att alla som vi känner slog ihop sina pengar för att köpa en liten badtunna. Väldigt generöst av dem! Hur som är badtunnan väldigt trevlig. Det är så mysigt att sitta hela familjen i badtunnan med varm choklad när det snöar ute. Fördelen med hus är att man kan ha sådant i sin trädgård. I lägenheten kunde vi knappt få ha en liten, liten pool för att svalka oss och nu har vi en hel tunna att bada i! Även om tunnan mest är till för att bada i under vintern så är det rätt skönt att svalka sig i den under sommaren när man ligger och solar i trädgården. 

Jag och min syster planerar även för att försöka få mamma och pappa att låta oss skaffa en hund. Vi har länge önskat oss en hund men våra föräldrar har känt det bara skulle vara synd om hunden om den satt i en liten lägenhet. Men nu när vi har ett stort hus och en stor och hundvänlig trädgård tycker jag i alla fall att vi i familjen kan diskutera om det skulle funka.